Hesselbjerg Musikfestival

Hesselbjerg Musikfestival 2015

I år starter Festivalen torsdag den 16 juli og slutter søndag den 19 juli. Der er sat alle sejl til og alt tyder på at vi skal opleve samme professionelle niveau som tidligere år. Programmet kan hentes her

Billederne ovenfor er fra festivalen i 2014 -

Udsprunget af en privat sommerfest på Langeland i sommeren 2010, hvor nogle af gæsterne, i sommernatten, gav et stykke af deres kunst; Jazz musik og klassisk sang, til stor glæde for de tilstedeværende. Deraf opstod inspirationen til at lave en lokal sommerfestival for vejens beboere og deres gæster. Forsøget blev gjort med stor succes i 2011 og blev gentaget i juli måned 2012 og 2013 og sidst i 2014

OM SELVE FESTIVALEN

Små og store musikfestivaler er en tradition i det danske sommerland. Og nu er Nordlangeland med på vognen - Endda med en festival, der skiller sig ud fra mængden. Det er ikke den gængse blanding af rock og pop, der står på programmet. Det er derimod klassisk musik. Dygtige, unge musikere giver prøver på deres kunst ved et antal kirkekoncerter, og en mere privat festival på Hesselbjergvej på Nordlangeland som strækker sig over 2-3 dage.                                                                    

2014:                                                        

I Snøde kirke spillede og sang hele det faste Festival ensemble desuden under Højmessen søndag formiddag den 20juli.

Festival 2014 - blev afholdt fra 17-20 juli i det overhovedet bedst tænkelige vejr med 4 kirkekoncerter i henholdsvis Hou Kirke - Tullebølle Kirke - Tranekær Kirke og afslutningskoncert i Snøde Kirke.

Hesselbjerg Musikfestival har i år fået en protektor, idet komponisten Per Nørgård, som har bolig i området, har givet sit tilsagn til at være festivalens protektor.  Både Kunstnere og arrangører er taknemmelige for den symbolske anerkendelse der ligger i dette tilsagn.

Traditionen tro blev der taget en masse billeder, som bl.a. præsenteres i en foto-bog dedikeret Hesselbjerg Musikfestival. 

2014:         Program & Deltagere  -  Årets billeder   (172 billeder)

2013:        Billeder (191 billeder)

2012:        Program & Deltagere   -  Billeder  (125 billeder) 

2011:        Program & Deltagere  -   Billeder  (112 billeder)